Facebook

Partner - sponzor

Kdo je kdo

Profil: Rostislav Krotký

Status Oficiální člen týmu AC Sparta Praha
PřezdívkaRosťa, Kosťonis
Narozen 19. 10. 1976 - Út
Kde Dačice
Bydliště Lipník
Záliby Moje Toyota Celica
Foto Ve fotogalerii
Kontakt krotkyr[zavináč...
.: Chcete vědět více? :.

Nástěnka

Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/23
Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/235. 12. 2023
4.12.2023 projeta stopa Těškov v délce 21 km -Těškov - Holoubkov- Mýto lyžování pěkné
3.12. Ski Strašice -
...více

2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.
2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.24. 06. 2022
Vzhledem k zákonné povinnosti vybírat členské poplatky, prosím všechny členy ACS, kteří mají licenci ČSC o uhrazení
...více

Fanshop AC SPARTA Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,
Fanshop AC SPARTA  Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,5. 10. 2016
Dresy a kraťasy a další oblečení cyklistické Sparty můžete získat přímo přes http://www.sparta-cycling.cz/fanshop
...více

Všechny zprávičky

Kalendář

Tour de Brdy 8.červen 2024 Info
8. Červen 24 - So, 13:00
Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz

Více událostí v kalendáři

Z fotogalerie

1.1. ve 13h startujeme VC Eko komíny a ADS stavby
z Rokycan na Žďár - tradiční závod do vrchu pro cyklisty a běžce o 10 000,- Kč
Fotogalerie - Procházení

SKI areál Těškov - úpravy stop a lyžování termíny závodů
CHODOVAR SKI TOUR 2017 - návrh
11.1.2017 večerní Tříkrálový běh - Těškov volně(10) hromadný Teškov
14.1.2017 Okolo Mariánskolázeňských pramenů
18.1.2017 večerní závod Těškov volně(10) hromadný Teškov
25.1.2017(5.2.) Chodovar Ski večern
Fotogalerie - Procházení

Tour de Brdy 2016
fotogalerie
Fotogalerie - Procházení

Stojí za návštěvu

Sportimage
aktuální sportovní informace
Brdská stopa - info z Brd
aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery
BikeStream
Cyklistický webzine
Penzion - Výhledy na Brdy
Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku.
V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50.
Tomáš Hrubý - Axiory
Portfolio management - Tomáš Hrubý

Více odkazů.





Článek

Vítězství na Tour of Szeklerland očima závodníků

Vítězství na Tour of Szeklerland očima závodníků

Út - 12. Srpen 2008, 08:18 - Jiří Sivák

V cyklistice je hranice mezi úspěchem a neúspěchem velice tenká, někdy o vítězství rozhodne maličkost. V etapovém závodě se vše ještě násobí, jedno malé zaváhání v etapě dokáže pohřbít veškeré naděje týmu na celkový úspěch. A právě v etapovém závodě je rozhodující TÝM.

Sebelepší závodník nedokáže vyhrát etapový závod bez týmové podpory.
Dalším důležitým faktorem je správně zvolená taktika, strategie a schopnost správně reagovat na dění v pelotonu. Názorným příkadem je přenechání pozice lídra ve druhé etapě, v následující královské se tak o tempo pelotonu museli starat závodníci Nessebaru a vě větrném počesí je to stálo mnoho sil. V závěru etapy pak bulharům ,,došlo" a jejich lídr zůstal v čelní skupině sám, bez podpory. Nedokázal pochytat všechny nástupy a na vítěze etapy Hebu ztrati 2 minuty.



Nyní Vám nabízíme pohled na průběh závodu očima závodníků, snad Vám pohled ,,pod pokličku" alespoň trochu přiblíží, jak to v etepovém závodě probíhá. A budete mít možnost proniknout do tajů taktika a strategie, v případě TdSz zvládnuté závodníky Sparty na podtrženou jedničku!

Martin Hebík
Prolog:
5,7km dlouhá časovka v ulicích města. Musela se jet absolutně nadoraz, ty vteřiny mohly v celkovém hodnocení hrát rozhodující roli. Dal jsem do ní naprosto vše, vyšlo to a bylo to první místo o minimálních 0,66sek.

1.etapa
164km. Hájili jsme dres vedoucího jezdce. prvních 40km se jelo hodně rychle a pořád se nastupovalo. Pak odjela skupina 6 lidí včetně Rosťy. To nám vyhovovalo a kluci z týmu se složili na špici a jeli tempo. Nepustili skupinu na více jak 1:30 min a tak jsme kontrolovali průběh závodu. Rosťa jel už jen se dvěmi soupeři. Podřídili jsme této situaci taktitu. Nechali jsme je jet s náskokem až do cíle a věřili, že ten spurt o vítězství zvládne. Zvládl a vyhrál (k tomu ještě vyhrál několik rychlostních a vrchařských prémií). Peloton dojel s odstupem 44 sek. Trochu jsme tím zariskovali, protože jsme přepustili první místo Georgi Georgievu z Bulharského Nessebaru, který byl také v úniku. Důvod byl ale jednoduchý, druhý den královská etapa v kopcích na 194km a my jako tým nemuseli udávat tempo závodu a tahat špice.

2.etapa
194km. Od rána docela silný vítr. Tým Nessebar od startu udával tempo. Prvních 70km se nic zvláštního nedělo a jeli jsme v klidu. Pak začalo skoro 15 km dlouhé stoupaní s horskou prémií 1.kategorie. Tam začali útočit maďaři a italové z týmu Betonexpress. Nepodařilo se jim ale balík nějak výrazněji roztrhat a během následného 20km sjezdu se všichni sjeli dohromady. Na 115km začínalo další těžké stoupaní a opět útoky týmu Betonexpress. Tady se jim už podařilo balík trochu roztrhat. Na jezdcích Nessebaru už byla znát velká únava. Další kopec začínal na 150km. To už se jen nastupovalo a začalo se rozhodovat o celém závodě. Tam jsme v první skupině nějakých 20ti lidí zůstali od nás jen Pávis a já. Přejeli jsme horskou prémii a dalších 20km se střídal nástup za nástupem. Nejaktivnější byli opět maďaři. Měli ve skupině 4 lidi a chtěli rozhodnout závod v této etapě. V modrém dresu Georgi Georgiev zůstal vpředu ze svého týmu sám. Necelých 25 km před cílem se zrodil rozhodující únik. Podařilo se mi včas zachytit nástup a odjeli jsme ve čtyřech. Všichni jsme dobře spolupracovali a pomalu si budovali náskok, kterej vydržel až do cíle. Tam jsem si do spurta věřil a podařilo se mi vyhrát. Skupina s vedoucím Georgi Georgievem dojela se ztrátou 2 minut. To mi stačilo, abych se zpět oblékl do modrého dresu vedoucího jezdce s náskokem 10sek. před maďarem Gergely Ivanicsem.

3.etapa
95km. 17okruhů městem. Taktika byla jasná - udržet modrý dres. Zase dost foukal vítr. Ihned od startu začali Prázdno, Pávis, Okr a Rosťa udávat hodně vysoké tempo, aby se minimalizovali pokusy o úniky. To se dařilo, protože když někdo nastoupil, nevydržel nikdo jet déle jak 1 okruh a kluci ho dojeli. Měl jsem strach, aby se nás nesnažili ostatni roznastupovat a kluky tak unavit až by třeba odpadli. Navíc okruh byl docela zvlněný a klukům rychle docházely síly. Jenže předvedli super výkon a dokázali po celý závod jet takové tempo, že se nikdo nedokázal dostat do nějakého pro nás nebezpečného úniku. Jen pár kol před cílem jsme nechali poodjet skupinku 4 lidi, kteří mě ale celkově neohrožovali. (to proto, že v cíly jsou za první 3 místa časové bonifikace a kdyby vyhrál doposud druhý Gergely Ivanics a já nebyl do třetího místa, časově by se ma mě dotáhl). Za nimi jsem doved balik do cíle já na 5 mistě a v klidu si tak pohlídal vítězství. Takže za vítězstvím je parádní týmová práce.

Ondřej Pávek
„Ve druhé etapě se o tempo starali závodníci bulharského Nessebaru, protože měli vedoucího závodníka a to nám vyhovovalo. My jsme taky rozhodně nebyli ze hry venku, Rosťa byl průběžně druhý a taky Heba neztrácel moc. Začátek se jel v poklidu, nikdo se z tempa nepokoušel odjet, asi měli všichni strach z dlouhých kopců. První dvě dlouhá stoupání balík přejel pohromadě, jelo se sice ostře, ale spurtovalo se až na vrcholech na vrchařské prémie. Ke konci etapy už sil ubývalo, byl hodně znát předešlý den, kdy jsme museli jet tempo my. Všichni jsme tam nechali maximum. Nakonec jsme v první skupině, která měla asi už jen dvacet lidí, zůstali s Hebou sami. Věděl jsem, že je Heba zpátky ve hře o „žluťáka“, protože jeho ztráta nebyla velká a dosavadní lídr už v tu chvíli byl v první skupině sám. Snažil jsem se mu tedy pomoct jak jen jsem mohl. Spolu jsme museli jít po každém nástupu především Maďarů z Betonexpresu. Až asi 25km před cílem se Hebovi konečně povedlo „odjel“ spolu s Maďarem Gergely Ivanicsem a dvěma dalšími. Dosavadní lídr z Nessebaru nástup nezachytil a sám už neměl šanci odjetou skupinu dojet a ani nikdo z torza balíku neměl zájem Hebovu skupinku sjíždět. Heba pak ve spurtu etapu vyhrál a o deset vteřin šel zpátky do „žluťáka“. Závěrečná etapa v ulicích města už probíhala plně v naší režii a nikdo už neměl na to, aby Hebu svlíknul…“


Martin Prázdnovský:
„ Do závodu jsme šli s tím, že chceme zajet cenný výsledek. Tím, že se povedlo Martinovi Hebíkovi vyhrát prolog, jsme měli ideální výchozí pozici do dalších etap. V následujících etapách jsme chtěli bojovat o jednotlivá vítězství, ale také neztratit šanci získat o modrý dres vedoucího závodníka.
V první etapě jsme museli hlídat pokusy o únik, v žádném nechybět, to se nám podařilo tím, že jsme v rozhodujícím úniku měli Rosťu Krotkého, který jel takticky a podařilo se mu vyhrát etapu. Zbytek týmu už jen udržoval co nejmenší odstup od této skupiny, abychom neztratili možnost v dalších etapách ještě bojovat o modrý dres lídra. Sice jsme tímto únikem přišli o celkové vedení v závodě, ale to nám vyhovovalo v královské etapě, kde se o tempo musel starat tým Nessebar (Bulharsko) a my „šetřili“ síly do závěru královské etapy, kde se rozhodovalo o „celém závodu“. Martin Hebík byl v rozhodujícím úniku 25 km před cílem, svojí výbornou formu potvrdil etapovým vítězstvím, vrátil se tak do modrého dresu a před poslední etapou měl náskok 10 sekund na Maďara Gergely Ivanicse. Ta se jela v ulicích města na 5,5 km dlouhém okruhu s několika krátkými stoupáními. Snažili jsme se udávat po celou etapu takové tempo, aby nikdo neohrozil Hebův náskok. Jakýkoliv pokus o únik jsme zlikvidovali, až v závěru nám poodjeli závodníci, kteří nás neohrožovali, a tak jsme přivezli Hebu až do spurtu skupiny, který s přehledem vyhrál.
Konečně se nám povedlo dovést dres vedoucího závodníka až do cíle a k tomu vyhrát tři etapy. Všechno vyšlo a sedlo, tak jak mělo, tým pracoval perfektně.“

Rostislav Krotký
Už prolog naznačil, kdo bude v závodě patřit mezi favority. Maďarský tým Betonexpress měl v prologu 5 jezdců v první desítce, ale my jsme drželi dvě pódiová umístění, včetně toho nejcennějšího, které držel Martin Hebík. Mohli jsme tedy pouze kontrolovat dění v 1. etapě. Hned od počátku 1. etapy se nastupovalo a odjížděly skupinky, které se ovšem brzy vracely zpět do balíku. Snažili jsme se v každé odjeté skupince mít svého zástupce a aktivitu přenechávat ostatním. Na 40km to zrovna vyšlo na mně. Byl jsem v odjeté 6-ti členné skupině a balík nás nechal jet. Vysvětlil jsem borcům, že mám vedoucího závodníka, a že jim prostě střídat nebudu. Dlouho se s tím nechtěli smířit, ale poté, co ke mě přijel náš mechaničák, už neprotestovali. Pravidlně střídali a nechávali mě napokoji. Pouze pozdější držitel modrého trikotu pro vedoucího jezdce bulharský závodník Georgi Georgiev se snažil střádat síly a nestřídat také. To už se však ostatním nelíbilo a tak se mu to střídavě dařilo a nedařilo. Nakonec se asi na 120km rozhodl nastoupit a odjet. Stejně jako já pokládali ostatní jeho pokus za nesmyslný a nechali ho jet. Vybudoval si náskok kolem 30s a pořád ho maličko zvyšoval. Když jsme se mu v jednom menším stoupání opticky přiblížili, rozhodl se Maďar Gabor Arany (Betonexpress), že si ho dojede. To už jsem však nemohl nechat bez povšimnuti a jel jsem také. S Maďarem jsme Bulhara dojeli. Oba začali spolupracovat a ostatním z úniku jsme se začali rychle vzdalovat. Ani v kopci na vrchařskou prémii 2.kat. jsme výrazně neztratili na balík a s 1min náskoku jsme se blížili k cíli 170km dlouhé etapy. Cestou jsem promýšlel jak se nejlépe zachovat. Nastoupit již unaveným dvěma protivníkum a získat vedoucí pozici v závodě a nebo jít do spurtu a získat pouze prvenství v etapě?Obě varianty nahrávaly v můj prospěch, protože jsem byl oproti soupeřům relativně odpočatý. Věděl jsem však, že Martin Hebík je ve vynikající formě a uvědomil jsem si, že by náš tým musel v další náročné etapě hájit vedoucí pozici. Rozhodl jsem se tedy pro spurt. Soupeři navíc před cílem lehce zvolnili a začali taktizovat. To našemu týmu vyhovovalo, protože balík v těchto momentech ztahoval cenné vteřiny. Asi na 500m před cílem nastoupil Bulhar a získal 10m náskok. Maďar se ho snažil dotáhnout, ale bylo jasné, že už na to nemá. Asi na 300m jsem mu nastoupil, na 100m objel Bulhara a vyhrál. V průběhu etapy byly 3 rychlostní prémie, z nichž 2 jsem vyhrál, vyhrál jsem i vrchařskou prémii, takže přestože jsem držel celkově 2. pozici vedl jsem sprinterskou i vrchařskou soutěž.
V těžké 2. etapě jsem se hned od začátku soustředil na prémie. Věděl jsem že v kopcích v závěru na tom bude Martin lépe. Vyhrál jsem první vrchařskou 3.kat. Na vrchařské prémii 1.kat. na 85km jsem byl 4. Na rychlostních mi kluci pomohli získat bezproblémová vítězství. Na další vrchařskou prémii se nastupovalo a já už neměl síly sprintovat o body. V kopci na 150km jsem si vystoupil z vedoucí skupiny. Po etapě jsem s přehledem vedl sprintérskou soutěž. Vedení ve vrchařské jsem bohužel ztratil.
V poslední etapě už jsme se všichni soustředili na udržení vedoucí pozice našeho lídra. O vedení ve sprinterské soutěži jsem se nebál, i když teoretická šance, že bych o něj ještě mohl přijít byla. Nakonec jsem si sprinterský dres pojistil vítězstvím na druhé prémii. Jako tým jsme vydrželi jet vysoké tempo až do posledního kola a nedali jsme ostatním soupeřům šanci atakovat Martinovo vedoucí postavení.
Za úspěchem stojí výborná spolupráce v týmu a taktika, která nám perfektně vyšla.

 

Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 23x fotek):

INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2008/Tour-de-Szeklerland/ nebo Otevřít procházecí fotogalerii
P1090804.jpg
P1090807.jpg
P1090810.jpg
P1090811.jpg
P1090813.jpg

Vaše reakce:

Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.
-Přidat příspěvek
Dužda: Sparta jede
Út - 12. Srpen 2008, 10:00
Sparta je prostě Sparta!!!
Perfektní výkon, jen tak dál!!! Letos samé parádní výsledky,Tour of Szeklerland to jen potvrzuje!
HOŠI, DĚKUJEM!
Email: dusanAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mastnyAntispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.rokAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.plAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.dsAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mfcrAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cz
Toto je příspěvek č. 30 - Reagovat
Roman
Út - 2. Září 2008, 18:55
Super výsledek zajetý výbornou spoluprácí celého týmu udržet žlutý trikot !!!
Toto je příspěvek č. 35 - Reagovat
Roman
Út - 2. Září 2008, 18:56
OK sorry, MODRÝ
Toto je příspěvek č. 36 - Reagovat
anitawe3: What time is ohio state vs missouri tv schedule streaming info
Po - 26. Únor 2024, 07:15
Vatican approves blessings for same sex couples in landmark ruling
http://teen.cameltoe.pics.mmda.relayblog.com/?ashlee-jasmine

merman porn x animal porn punish wife porn emo porn wikipedia category porn movies

Email: fb20Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9795 - Reagovat
shannauz10: E teen porn the best young sex tube hottest teen xxx video
Po - 26. Únor 2024, 18:10
The 5 best hotels in utopia tx 2023 from 84 tripadvisor
http://gayasianslave-tenvideoporn.celebrityamateur.com/?alisha-audrey

school uniform porn pictures japanese teenie porn hot gay hunk porn miature horse porn porn sex video free rat

Email: tw60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10329 - Reagovat
katherynkl69: Top 20 the best free porn tube sites 2023 prime porn list
Út - 27. Únor 2024, 01:23
Us senator ben cardin angry over senate sex tape linked to
http://gets-genders.allproblog.com/?juliet-alyssa

maxican porn sites kyohei porn niple rings pierced pssy porn tube 5 1 90 lbs porn star free porn nuns videos

Email: kf69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10684 - Reagovat
gabriellemm1: Sexual pursuit episode 2 mom son sis sub eng tnaflix
Út - 27. Únor 2024, 04:53
Horrific aswsault by teen bullies who hit and strip young girl
http://alina.asian.vegetables.alypics.com/?alina-paulina

sasha grey anal gang bang porn brooke hunter sex videos free porn cartoon porn with futerama sex family guy porn davo free porn

Email: ye69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10844 - Reagovat
renelr3: Casey royer worth bio wiki 2018 facts which you must
Út - 27. Únor 2024, 08:26
49 reddit gay nsfw list reddit gay porn sex subreddits
http://phonesexpics.hoterika.com/?mariah-kaylynn

woman fucking a horse porn tube ameauter porn movie free porn tubes channels erotic clothes porn free online porn videos tube 8

Email: us11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11024 - Reagovat
felixep6: Free pussy porn videos pussy sex pussy tube pussyspace
Út - 27. Únor 2024, 11:56
The porn dude the world s best porn sites list official
http://big.white.dick-bizarre.allproblog.com/?berenice-kailey

anami porn movies free porn big tits only quicktime porn videos flintbones porn phat juicy black porn

Email: xi16Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11188 - Reagovat
paigekb2: Compilation of girls covered in cum while have pornhub
Út - 27. Únor 2024, 15:26
Watch brandy mr whiskers online season 1 2004 tv guide
http://john-romi-rain-filmography.bloglag.com/?mary-judith

free angora porn pictures free gay porn for android mature pantyhose porn video porn star jill carol sausage pizza porn

Email: eq3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11353 - Reagovat
leonorgm4: 35 best gay onlyfans accounts featuring hot dudes in 2022
Út - 27. Únor 2024, 22:54
Pinky 853 videos tasty blacks free ebony black sex tube videos
http://gayactorslist-picofabug.hotblognetwork.com/?journey-alexia

old 60 s porn porn milf interracial gangbang campus porn big nipol porn porn downloads free

Email: bl60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 11687 - Reagovat
aidaiy3: South african free live sex cams with naked girls stripchat
St - 28. Únor 2024, 06:11
Top 10 websites to read magazines online for free fliphtml5
http://lesbianvideogallery.xxxvouge.topxxx69.com/?annie-izabella

danielle tee porn torrent porn and hub porn dwarfs sexiest black porn girls shu nuf porn

Email: ba69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12066 - Reagovat
belindavp5: Gabrielle gucci lena love hardcore woodman megapornx
St - 28. Únor 2024, 09:58
Porn categories xxx free porntube sex videos youporn
http://palm-fake-boops.model.bodies.titsamateur.com/?kathleen-viviana

drunk virgin porn mother fucks daughter porn tube free weried porn stoned teenie porn tigger and pooh porn

Email: gy3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12231 - Reagovat
claudexm16: Top 10 best onlyfans blowjob girls hot onlyfans bj follows in
Čt - 29. Únor 2024, 09:22
Porn star rocco siffredi supersex series setsflix variety
http://android-sexy.silk.cam-mom.aging.instasexyblog.com/?marina-joana

free booty porn videos gallery little sorority porn gallerys candy vegas porn vids list porn stars garbage free porn

Email: ml69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13239 - Reagovat
kathrinevt4: A raw dogging session featuring wesley and zachary homo xxx
Čt - 29. Únor 2024, 16:16
Leading porn sites caught by new eu law to police online content
http://ibuki-adac-wrc.deutschland.2016.bestsexyblog.com/?diana-jadyn

jonathon morgan porn amateur ebony teen porn search teacher riding student porn upload home made amature porn magic you porn

Email: qu6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13756 - Reagovat
rosiecp18: Pornhub categories find your favorite free hardcore porn videos
Čt - 29. Únor 2024, 21:12
Complete list of sailor moon wands used by the sailor scouts
http://givingagoodblowjob.girlstalkingnasty.danexxx.com/?aniyah-jazmine

gay porn video contest four wheeler streaming bollywood porn free porn full movies ebony lesbians long porn cilps huge natural hangers porn

Email: rx1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14098 - Reagovat
haroldqt1: The hottest xxx french live cams and french cam girls cam4
Pá - 1. Březen 2024, 04:30
61 fergie sexy pictures prove she is an epitome of beauty
http://mannheim-copulate.alypics.com/?miracle-vanesa

resturant porn pics antton harri porn carol connors porn star skinny legs movie porn porn star of 1990s

Email: pk20Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14614 - Reagovat
miriameu11: Internal affairs from the files of valley 911 video 2005
Pá - 1. Březen 2024, 09:12
Free homosexual sex dvd video full length gay superman
http://thunmbs.alypics.com/?rebekah-amaya

teen party porn videos animal free porn videos tsune porn horney stepmother wants his stepson porn fingercuff porn

Email: tv11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14956 - Reagovat
sabrinalt60: Internal affairs from the files of valley 911 video 2005
Pá - 1. Březen 2024, 11:34
Milf lesbian with big tits seduces straight teen girl
http://carisha-barbie.pink14.hoterika.com/?meadow-kennedy

candice cardinele porn movies midget porn uploads inyuyasha porn free young porn galleries porn stars gay over 30

Email: ob7Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15146 - Reagovat
bonniegy4: Unlimited adult movies online adult porn time adult time
So - 2. Březen 2024, 20:33
Top 5 anal cams sites find your favorite anal cam girl here
http://kiana.sexual.pictures-funny.relayblog.com/?maria-anissa

kim possible hentai porn viedo soft porn blocker porn on mobile download girl movies porn chanel porn star milf

Email: ap2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15309 - Reagovat
christieel2: Cruising videos sorted by their popularity at the gay porn
Ne - 3. Březen 2024, 11:33
Only fans and babestation model chloe love dies suddenly
http://madelynn.hellen.pr.tiktokpornstar.com/?blanca-denisse

free porn streaming videos bbw free hardcore gay black thug porn first time asian porn auditions mobile videos porn free fresh asian porn stars

Email: yi16Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 15960 - Reagovat
lolamp7: Free xxx porn videos hardcore adult sex movies porno hub
Po - 4. Březen 2024, 18:39
Top pornstars and models in full length free sex videos pornhub
http://cottontails.bed-lice.sexyico.com/?tori-jamie

true porn tubes tranny porn video sharing daddy likes porn gay family male porn tiffany jones porn

Email: vz4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 17244 - Reagovat
ericapm11: Can spanking therapy cause more harm than good youtube
Po - 4. Březen 2024, 22:28
Uk police investigate sex assault allegations following russell
http://expunge.internet-website.alypics.com/?jayde-ximena

playstation portable porn pics free teen insertion porn black homemade porn for iphone animal xxx porn movei porn city viodeo

Email: lf69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17420 - Reagovat
jewelsw5: Go for it 1983 teresa orlowski s first pornzog free porn clips
Út - 5. Březen 2024, 09:58
Free latina porn pics hot sex photos hd xxx pictures
http://voter-id-correction.online-shot.topanasex.com/?mara-paige

hot and hard porn vids free porn black cheerleader search cuneiform porn pic of hot teens porn phillipean porn young

Email: wf3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17933 - Reagovat
lelapf69: Five boys as young as twelve film themselves gang raping
St - 6. Březen 2024, 07:50
The 10 best free nude onlyfans and onlyfans free nudes of
http://voyeur.web.porn.exgf.celebrityamateur.com/?baby-katarina

sarah jay porn pictures glamor free porn galleries menstruation porn free videos my hot daughter fasther daughter porn psp porn title object object

Email: qy60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18939 - Reagovat
ivanrk6: New report reveals truths about how teens engage with
Čt - 7. Březen 2024, 16:53
Bestiality erotic and porn stories bestweapon erotic stories
http://mature.porn-asian.stewardess.porn.titsamateur.com/?mara-dakota

an african adventure porn jewish girls in porn free famous cartoon characters porn wolfpack porn happy end porn korean

Email: oi18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19411 - Reagovat
claudeen3: Mature library quality picture galleries hot mature babes
Pá - 8. Březen 2024, 04:11
Legendary black adult film stars we all grew up with bossip
http://black.humorous.five-line-poem.bestsexyblog.com/?katie-alena

solo self made free porn asian porn video streaming free free baby doll teen bunny porn vanessa hudges porn flash interactive porn

Email: rv11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19910 - Reagovat
janetmu6: Unlimited adult movies online adult porn time adult time
Pá - 8. Březen 2024, 07:44
20 best taboo movies of all time that you should watch right now
http://shae-android-sexy-prime-radio-girl.titsamateur.com/?denisse-jeanette

mouth fucker porn tubes kidz porn video sites free amature home made porn over 65 porn kay spencer porn

Email: rm69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20079 - Reagovat
ronnieif16: Rare teen porn xxx young tube young porn tube videos
Pá - 8. Březen 2024, 14:52
Actors who had actual on screen sex in these hollywood films
http://xxx-porn.com.mp4.cock.danexxx.com/?nicole-robyn

free vidio porn of muture women illegal porn at work porn shows good free porn category sites cartoons porn christina aguilera thumbs

Email: vl3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20426 - Reagovat
justinekw60: Chaturbate free adult webcams live sex free sex chat
Pá - 8. Březen 2024, 18:11
Us senator ben cardin angry over senate sex tape linked to
http://rostock-rapedcams.amandahot.com/?paris-annika

heartland gay porn who is porn star obsession video nude porn she is peeing porn forced porn interracial handiman

Email: xe60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20576 - Reagovat
beatrizij11: Daughter sex videos daughter porn to satisfy your incestuous
Pá - 8. Březen 2024, 21:32
Renee gracie reveals the real reason she quit porn website onlyfans
http://kandee-hairy.porn.tubered69.com/?rianna-ella

r 18 porn free wife and babysitter porn ballerina julia contortion porn little coc porn hub school room porn

Email: ls5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20751 - Reagovat
glennabp5: Free xxx porn videos hardcore adult sex movies porno hub
So - 9. Březen 2024, 09:17
A deepfake bot is being used to undress underage girls
http://pornlib.miragememorialglobalandroidsexyloveteenpregnant.hotblognetwork.com/?princess-parker

free porn firsttime video history of internet porn chunky virgin girls porn ex porn star queen b super sexy porn stars free

Email: ja60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21210 - Reagovat
rachaelyp5: Upskirt voyeur free galleries hot real upskirt content
So - 9. Březen 2024, 16:25
Savitri actress death love story with gemini ganesan india
http://lexi.luna.wedding.hrad.dudeporn69.com/?destini-alysa

pregnant porn vedios grannie mature swingers free porn punishment for porn south korea erman retro porn 3d anime adult movie porn

Email: yo3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21539 - Reagovat
joycetl69: South african free live sex cams with naked girls stripchat
So - 9. Březen 2024, 20:02
Eu targets pornhub xvideos stripchat under new content rules
http://aging.adults.lbfm.danexxx.com/?tabitha-estefany

voila porn com maria yumena porn completly free porn movies bizarre porn stories 2007 male porn stars

Email: fk5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21704 - Reagovat
leoun1: Xiangqi chinese chess champion forfeits victory over bad
So - 9. Březen 2024, 23:39
Free asian japanese wife porn tube videos asianwifeporn
http://nippleteenporn.harleypics.alypics.com/?kenia-katelin

audition porn hub afro homemade porn real highschool homemade porn high definition porn vids for free porn sites in 1950

Email: lx18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21873 - Reagovat
Přidání příspěvku
Jméno (nepovinné, ale podpis je vítán):


Email:


Nadpis vaší reakce, téma:


Text (povinné):

Reakce na příspěvek č.
Pokud chcete reagovat přímo na konkrétní příspěvek vložte číslo tohoto příspěvku.
(nebo stačí kliknout na odkaz Reagovat a číslo příspěvku se doplní samo).

Váš email bude ochráněn před spamovými roboty.

Webmaster si vyhrazuje právo nevhodné příspěvky smazat.
To se týká hlavně vulgárních, komerčních, nesmyslných a lživých příspěvků.

Obohaťte své texty o tyto smajlíky:
Www
Opište kód z obrázku A proč jako?
Ptáte se proč opisovat kód z obrázku? Protože, nebýt tohoto kódu měli bychom tu plno nesmyslných příspěvků od spamových robotů, kteří denně procházejí internet a vyplňují samými nesmysly všechny možné formuláře. Jenže u nás narazí. Nedokáží totiž (narozdíl od člověka) přečíst text schovaný v obrázku. Oni ho vidí pouze jako obdelník s neznámým obsahem
     

Sparta Junior

Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893
Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893 24. 06. 2022
sparťanské sportovní oblečení na kolo, fotbal, hokej, atletiku a originální dárkové zboží nejen pro Sparťany najdete ...více

CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol
CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol5. 08. 2021
jedinečný systém zavěšení jízdních kol a koloběžek od Sparta cycling.
Univerzální venkovní stojan pro 7 ...více

Všechny zprávy

Cykloakademie

18.ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
18.ročník  TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic15th April 2024
propozice
18. ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
startuje v sobotu 8.června 2024 ve 12:00 ...more

Všechny zprávy Sparty B

RSS vlákno (B)

Reakce u článků

Dorothybop: Ensure Verification Success: Step-by-Step Guide to Verifying Your Deriv Account
???????
???????????
??? ?? ???? ???????

Dive into Live Trading: How to Create a Live Account on Deriv


DERIV Create free demo account - https://smart-trader-deriv.tumblr.com/

...[zkráceno]
Přidáno 16. 04. 2024 ke článku: VC Hlovovce - obhájí Sparta vítězství? > Reakce
 
phyllisep69: Fun date ideas in nyc for couples looking for something unique
25 of the hottest tokyo 2020 olympics athletes says
https://hot-milf-male-piss.fetish-matters.net/?donna-nicolette
Přidáno 16. 04. 2024 ke článku: Finále Ski areálu Těškov - Cena pivovaru CHODOVAR pro Ondřeje Vodrážku > Reakce

Příspěvky z fóra

Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno
 
Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno

Nejnovější diskusní vlákno:
Kniha hostů - stálé vlákno

Zobrazit všechna vlákna ve fóru