Facebook

Partner - sponzor

Kdo je kdo

Profil: AC Sparta Praha cycling 2019

Status Oficiální člen týmu AC Sparta Praha
PřezdívkaSPARTA
Narozen 11. 8. 1993 - St
Kde Praha
Bydliště Na Perštýně 350 /17, 110 00 Praha
Záliby Cyklistika
Foto Ve fotogalerii
Kontakt rubas@sparta-cycl...
http://sparta-cycling.cz
.: Chcete vědět více? :.

Nástěnka

Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/23
Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/235. 12. 2023
4.12.2023 projeta stopa Těškov v délce 21 km -Těškov - Holoubkov- Mýto lyžování pěkné
3.12. Ski Strašice -
...více

2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.
2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.24. 06. 2022
Vzhledem k zákonné povinnosti vybírat členské poplatky, prosím všechny členy ACS, kteří mají licenci ČSC o uhrazení
...více

Fanshop AC SPARTA Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,
Fanshop AC SPARTA  Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,5. 10. 2016
Dresy a kraťasy a další oblečení cyklistické Sparty můžete získat přímo přes http://www.sparta-cycling.cz/fanshop
...více

Všechny zprávičky

Kalendář

Tour de Brdy 8.červen 2024 Info
8. Červen 24 - So, 13:00
Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz

Více událostí v kalendáři

Z fotogalerie

1.1. ve 13h startujeme VC Eko komíny a ADS stavby
z Rokycan na Žďár - tradiční závod do vrchu pro cyklisty a běžce o 10 000,- Kč
Fotogalerie - Procházení

SKI areál Těškov - úpravy stop a lyžování termíny závodů
CHODOVAR SKI TOUR 2017 - návrh
11.1.2017 večerní Tříkrálový běh - Těškov volně(10) hromadný Teškov
14.1.2017 Okolo Mariánskolázeňských pramenů
18.1.2017 večerní závod Těškov volně(10) hromadný Teškov
25.1.2017(5.2.) Chodovar Ski večern
Fotogalerie - Procházení

Tour de Brdy 2016
fotogalerie
Fotogalerie - Procházení

Stojí za návštěvu

Sportimage
aktuální sportovní informace
Brdská stopa - info z Brd
aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery
BikeStream
Cyklistický webzine
Penzion - Výhledy na Brdy
Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku.
V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50.
Tomáš Hrubý - Axiory
Portfolio management - Tomáš Hrubý

Více odkazů.





Článek

Well done !!! - Martin Hunal celkově 3. místo Okolo Irska - An post Rás a 2. nejlepší vrchař

Well done !!! - Martin Hunal celkově 3. místo Okolo Irska -  An post Rás a 2. nejlepší vrchař

Pá - 1. Červen 2012, 09:11 - Zdeněk Rubáš

Rosťa Krotký byl 19., Ondřej Pávek dokončil závod na 48. místě, Jiří Nesveda 101. a Daniel Vejmelka 118. Po výborném výkonu Martina Hunala v královské 5. etapě se AC Sparta Praha soustředila na uhájení či vylepšení 3. místa. 6. etapa byla také velmi kopcovitá a mohla ještě hodně změnit v celkovém pořadí. Sparta spolu se Švýcary pracovala celou etapu na špici pelotonu a Martin Hunal s přehledem bodoval i na vrchařských prémiích a upevnil druhé místo v nejlepších vrchařích. V 7. etapě v cílovém spurtu dojel na 7. místě Rostislav Krotký a ...


v závěrečné 8. etapě opět Sparta udávala tempo a před záverečnými okruhy dostihla uniklou skupinu závodníků. V posledním spurtu dojel Hunal na 15. a Krotký na 16. místě.
video z etap také na http://www.youtube.com/watch?v=IJRD-mw1DYw

www.Sportimage.cz
píše:Závodník cyklistického týmu AC Sparta Praha skončil na etapovém silničním závodě kategorie UCI 2.2 na vynikajicím 3. místě a zajel tak nejlepší výsledek v jeho dosavadní kariéře. V osmietapovém podniku zvítězil Nicolas Baldo z Francie, Hunal za ním zaostal o pouhých 17 sekund

Hunal o svém umístění na stupních vítězů rozhodl v královské etapě, která měřila 149 kilometrů. V ní skončil na druhém místě a zároveń si zajistil druhou příčku ve vrchařské soutěži. Z dalších jezdců Sparty Praha jel dobře ještě Rostislav Krotký, jemuž v konečném pořadí patří 19. místo. Závod se jel celkem na 8 etap a celkem závodníci absolvovali 1172 kilometrů. V průběhu celého závodu panovalo na Irsko nezvyklé slunečné počasí bez deště. Tým AC Sparta Praha startoval ve složení Martin Hunal, Jiří Nesveda, Ondřej Pávek, Daniel Vejmelka a Rostislav Krotký.

"Jsem velice spokojený, když jsme s týmem odjížděli na tento etapák, tak jsme si řekli, že by bylo super být mezi prvními a to se nám povedlo. Já sám tento výsledek považuji jako nejlepší v mé kariéře. Hodně lidi si myslí, že jsem si výsledek vyjel sám, ale tak to není. Nebýt celého pětičlenného týmu se kterým jsme tady startovali, tak by se nám to nepovedlo. Všem klukům jsem každý den za jejich práci poděkoval. Odvedli velký kus dobré práce," poděkoval svému týmu Hunal.

Cyklisté Sparty se podřídili taktice

Týmová strategie vedla k očekávanému přání. Celý tým makal na Hunala a ve spurtech měl řádit Jiří Nesveda. Ten se však přidal ke stahování nástupů a náskoku vedoucích závodníků a podřídil se taktice vyjet pozici pro Hunala. Proto jsme ho ve spurtech neviděli.

"Jeli jsme tam s cílem spurty rozjet na mě a celkové pořadí pro Hunala. Bohužel už v druhé etapě nám odjela skupina kde jsme neměli žádného zástupce. Tak jsme všichni skupinu sjížděli. Tím jsem se vystřílel ze sil a v etapě jsem nebyl schopný spurtovat. Hlavní bylo že jsme tu skupinu dojeli na potřebný rozestup. Martin Hunal potom obsadil v páté etapě druhé místo, kde byli 20% kopce. Odjel s dalšími závodníky a získal druhé místo. Tím se posunul na třetí místo celkově a pak už jsme to udrželi až do konce. Já jsem v podstatě nespurtoval," vysvětlil spurter Nesveda, který svým výkonem pomohl k úspěchu svého kolegy.



Krásné třetí místo v celkovém pořadí Hunala potěšilo. Ale jednoduché to nebylo. Nejprve chytil ztrátu a před královskou etapou měl zdravotní problémy.

"V průběhu druhé etapy to se mnou vypadalo hodně špatně. Odjela čtyřčlenná skupinka a měla celkem velký náskok, ale týmu se náskok téměř celý povedlo zlikvidovat a ztratil jsem jenom nějaké vteřiny a byl jsem stále ve hře o podium. Den před královskou etapou jsem měl zdravotní problémy a měl jsem obavy, že to moc nepůjde. Během etapy se mi ani nejelo dobře. Ale pak jsem se rozjel a skončil druhý, což mě posunulo na druhé místo v celkovém pořadí, které jsem až do cíle udržel," doplnil Hunal.

Svým týmovým pojetím zasáhl do bojů také Ondřej Pávek. "Mě osobně překvapil velký balík. V závodě jelo 35 startujících týmů po pěti lidech. A to bylo hodně náročné na sjíždění. Překvapilo mne na Irsko krásné počasí a velké teplo. To bylo velmi příjemné. Náročnost závodu byla taková, jaká odpovídá závodu UCI 2.2. a jsme rádi, že jsme dokázali s konkurencí držet krok a brali třetí flek," doplnil své kolegy.

Sparta má svého vrchaře

Výborný výsledek v UCI závodě kategorie 2.2 není překvapením. Tým Sparty v loňském roce slavil úspěch v podání Romana Broniše v závodech v Polsku.

Konečně máme ve spartě vrchaře, což je hodně pozitivní záležitost. Martin je člověk na kterého se můžeme v kopcích spolehnout. S tím se dá pracovat a je to velmi dobře. Dříve jsme měli ve Spartě spurtéry, tempaře a teď konečně i vrchaře. Jsme rádi že se mu daří. Rok od roku se zlepšuje a pracuje na sobě, což je velmi pozitivní. Celý tým mě potvrdil proč byli vybráni na tento závod. Všichni kluci pracovali na tom, aby se udržel ten výsledek pro Martina. Akorát ve čtvrté etapě chytnul asi 11 sekund, když se před cílem peloton rozdělil. Možná mohl být i ve žlutém trikotu," pochválil své svěřence Zdeněk Rubáš, manažer Sparty. />


http://www.sportimage.cz/cyklista-sparty-hunal-vybojoval-treti-misto-okolo-irska_c1998 />

SPORT IMAGE
Jan Sunka | jednatel
gsm: +420 777 293 136
e-mail susanka@sportimage.cz
www.sportimage.cz




roadcycling píše:
výborného umístění v Irsku (závod An Post Ras) dosáhl Martin Hunal z týmu Sparta Praha. V osmi etapovém závodě Okolo Irska dobyl třetí místo a k tomu přidal druhé místo ve vrchařích, což je výsledek hodně dobrý pro Spartu, ale i Českou republiku, která získala slušný příděl UCI bodů. V Irsku zvítězil Francouz Nicolas Baldo před krajanem Thomasem Rostollanem a našim Hunalem.

Irish Cycling píše:
AN POST RÁS: BALDO TAKES OVERALL, BAGDONAS PIPS BENNETT TO WIN STAGE EIGHT
By Shane Stokes
May 27, 2012,

One day after a miscalculation saw the team lose out an opportunity to finish first and second on stage seven of the An Post Rás, Gediminas Bagdonas and Sam Bennett achieved the rare feet today at the finish in Skerries.

Last year’s champion Bagdonas led out the gallop and while the younger Irishman tried to get past, he miss-timed his effort and was unable to do so. He finished half a bike length behind him in the sprint, while Marcin Bialoblocki (Britain Node4 Giordana Racing) and Roy Eefting (Netherlands Koga Cycling) racked up third and fourth.
Overnight leader Nicolas Baldo last won a UCI race three years ago, and said that taking the An Post Rás was a new feeling. “It’s another taste to win an eight stage race, in addition to taking a stage win in a middle,” he smiled. “It’s a beautiful week, we had a lot of luck, all the conditions came together to do a big race. I’m really pleased to write my name on the trophy and to win this race.”

He finished thirteen seconds ahead of his compatriot Thomas Rostollan (France AVC Aix En Provence), who impressed with his stage win over Mamore Gap into Buncrana on Thursday.

Bagdonas went into the event hoping to be the first rider to defend his title since Paul McCormack in 1987/1988. The 24 year gap shows how tough the goal is, and in the end he had to be satisfied with two stage wins, the Post Office sprints jersey and ninth overall.

“Taking a second stage win is amazing, and Sam was [also] second…it’s very nice,” he smiled after the podium presentation. “They did good work, all team, in the ending. And today we had one guy in breakaway, it’s also perfect. All day today we just sat on the wheels and waited for the bunch sprint.”

Bagdonas appeared perfectly poised to strike but was unable to overcome his 33 second deficit to the Frenchman Nicolas Baldo (Switzerland Atlas Jakroo). He said that a combination of close marking tactics by several teams plus injury made his task a very tough one.

“After I think the third stage, I had a crash and I had a little problem with my back. Things were blocked, and it was difficult for me to win the general,” he said. “Every day I tried, but all teams worked together. I tried to attack but I was always caught. It is not so easy. All the teams know I am strong. I am happy to win two stages and the points, I think it’s very good for the team.”

Team manager Kurt Bogaerts said that he had asked Bagdonas to lead out the sprint, with Bennett on his wheel. He said the ideal situation would have been for Bennett to come round and take the victory, while Bagdonas would net second and seal his win in the points classification.

That seemed possible, but as the video imagery from the finish showed, Bennett didn’t kick until too close to the line. “I felt pretty good. Coming in we were trying to get first and second, but I was hoping it would be the other way around,” he said. “I was a bit too confident and left it a bit too late, waited till a hundred metres to go and just ran out of the road in the end. But we did what we needed to do, we got the green jersey, that’s what we wanted to get. That’s was our aim for today, then trying to get the stage win also. So job well done. I’m happy with today.”

The stage was marked by a long-distance breakaway which battled for the stage win. Bennett’s team-mate Sean Downey and Christopher Stephenson (Britain UK Youth Cycling) went clear approximately ten kilometres into the stage, and were joined by Lars Vierbergen (Netherlands Koga) and Christopher Jennings (Rapha Condor Sharp) then, soon afterwards, by Sondre Hurum (Norway Oneco Mesterhus, Taylor Gunman (New Zealand) and Robin Kelly (Carlow Dan Morrissey Speedy Spokes).

It built a lead of almost two minutes and while Kelly, Gunman and then Hurum slipped back before the final lap of the 13.8 kilometre finishing circuit in Skerries, Vierbergen, Downey, Jennings and Stephenson fought on until approximately ten kilometres to go.

Attacks followed on the final ascent of the Black Hills but the Switzerland Atlas Jakroo team had things fully under control and the ensuing bunch sprint meant that Nicolas Baldo’s yellow jersey was safe.

The 27 year old rode very strongly in the race and underlined his class when he scooped a solo stage win in the yellow jersey. He finished thirteen seconds ahead of his compatriot Thomas Rostollan (France AVC Aix En Provence), netting the first ever victory by a French rider in the sixty years of the Rás. Martin Hunal (Czech Republic AC Sparta Praha) and former race leader Pirmin Lang (Switzerland Atlas Jakroo) took third and fourth, while Connor McConvey (An Post Grant Thornton Sean Kelly) was best Irish rider in seventh, 24 seconds back.

David McCann (Taiwan RTS Racing, 11th), Peter Hawkins (Britain Team IG - Sigma Sport, 13th) and Fitzcycles best county rider Adam Armstrong (Dublin West Eurocycles, 14th) were just outside the top ten.

In the other classifications, David Clarke (Node4 Giordana Racing) took the One4All Bikes4Work mountains prize, Richard Handley (Rapha Condor Sharp) was best under 23 rider and Art McManusa (Dublin South UCD) and Adam Armstrong (Dublin West Eurocycles) were the strongest in the category two and Fitz Cycles county rider classifications.

As for the team awards, the one-two by Bagdonas and Bennett secured the squad the international team award for stage eight, while Meath Dunboyne DID Electrical were best of the county teams. In the overall standings, Switzerland Atlas Jakroo and Dublin West Eurocycles were strongest in both classifications.

How it happened:

The final day of the An Post Rás began in Cootehill and would end with the now-customary finishing circuits in Skerries. After a Post Office sprint in Nobber (km 38.6), the riders would fight it out on category three climbs at Slane (km 65.6), Pluckhimin (km 84), Cross of the Cage (km 103.3), plus two ascents of the Black Hills 1 (km 116.5 and km 130.3).

As has been the case for most of this sixtieth edition of the race, the stage was once again run off under bright sunshine and warm conditions.

The first attack of the day saw Sean Downey (An Post Grant Thornton Sean Kelly) going clear with Christian Jensen (Denmark Blue Water) and Michael Vingerling (Netherlands Koga Cycling) and while this was soon brought back, Downey and Christopher Stephenson (Britain UK Youth Cycling) went clear soon afterwards, approximately ten kilometres into the stage.

Lars Vierbergen (Netherlands Koga) and Christopher Jennings (Rapha Condor Sharp) jumped across and after they built a thirty second lead, Sondre Hurum (Norway Oneco Mesterhus) tried to bridge. He received reinforcements in the shape of Taylor Gunman (New Zealand) and Robin Kelly (Carlow Dan Morrissey Speedy Spokes) and after approximately 30 kilometres, they succeeded in getting across. The bunch was one and a half minutes behind at this point, and was an additional ten seconds in arrears when Kelly took the Post Office sprint in the town of Nobber (km 38.6).

Vierbergen had started the day 17th overall, one minute 19 seconds behind the race leader Nicolas Baldo, and because of this control was kept on the gap the break built. The bunch tended to keep the gap between one minute thirty seconds and two minutes, and the break’s advantage was halfway between these two points on the first climb, the third category ascent at Slane (km 65.6).

Hurum took top points there ahead of Vierbergen, and the duo again went over the top of Pluckhimin (km 84) in the same order.

Shortly before the start of the third climb, Cross of the Cage (km 103.3), the gap went down to one minute five seconds. This spurred the break to accelerate and in doing so, Kelly lost contact. Gunman also slipped back, although he’d get back on after Vierbergen and Downey brought the others over the summit. His return was temporary as he got dropped once again.

The gap was back up to one minute sixteen seconds at that point, but had dwindled to a minute by the time the riders passed the huge crowds at the finish line for the first time. Two circuits of 13.8 kilometres remained at that point, each including the third category Black Hills climb, and it was looking increasingly doubtful for the break.

Sure enough, the lead fell soon afterwards to 32 seconds. This prompted Stephenson to try to get clear and while his move was covered, Hurum got into difficultly and went south.

The four remaining riders – namely Vierbergen, Downey, Jennings and Stephenson – had just 21 seconds left at the top of the first ascent of the Black Hills, where Vierbergen once again took top points. This had all but evaporated by the time they reached the finish line again, the move holding just five seconds with the final 13.8 kilometres to be covered. It was brought back very soon afterwards.

The attacks were fired off on the final ascent of Black Hills, but the first rider to the top, under 23 classification leader Richard Handley (Rapha Condor Sharp) had only a very small advantage over Jonathan Fumeaux and race leader Nicolas Baldo (both Switzerland Atlas Jakroo). Their team had things under control and a bunch gallop was inevitable.

In that final dash to the line, An Post Grant Thornton Sean Kelly riders Gediminas Bagdonas and Sam Bennett got things right after sprinting yesterday and not being aware that two riders were up ahead. Today’s sprint saw Bennett try to get past his team-mate for the win, but he ran out of road. The Lituanian won, nabbing his second stage victory in the race and also sealing his victory in the Post Office sprints classification.

Thanks to a combination of interesting racing, some great stage route selections and the phenomenal weather seen over the past few days, the race was a big success. The sixtieth edition is done and dusted, but many who worked on the race woke up this morning wishing it had continued for longer.

In contrast, the riders will welcome the rest after a very tough eight days of racing, but will also look back in the event with satisfaction and good memories. Everyone who finished was given a medal to mark the achievement and, through effort and sweat and battling onwards over eight days, multiple categorised climbs and almost 1200 kilometres of tough racing, fully earned it.



An Post Rás stage 8 results: Cootehill to Skerries:

1, Gediminas Bagdonas (Belgium An Post Sean Kelly) 139.3 kilometres in 3 hours 15 mins 56 secs
2, Sam Bennett (Belgium An Post Sean Kelly)
3, Marcin Bialoblocki (Britain Node4 Giordana Racing)
15, Martin Hunal (Czech Republic AC Sparta Praha) all same time



Final Clacification:
1, Nicolas Baldo (Switzerland Atlas Jakroo) 26 hours 55 mins 57 secs
2, Thomas Rostollan (France AVC Aix En Provence) at 13 secs
3, Martin Hunal (Czech Republic AC Sparta Praha) at 17 secs

Mountains classification:

1, David Clarke (Britain Node4 Giordana Racing) 75 pts
2, Martin Hunal (Czech Republic AC Sparta Praha) 61
3, Thomas Rostollan (France AVC Aix En Provence) 48
4, Sondre Hurum (Norway Oneco- Mesterhus) 43
5, Connor McConvey (Belgium An Post Sean Kelly) 31

 

Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 23x fotek):

INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2012/irsko/ nebo Otevřít procházecí fotogalerii
DSCF4278.jpg
DSCF4283.jpg
DSCF4302.jpg
irsko-Post-Ras-004.jpg
irsko-Post-Ras-007.jpg

Vaše reakce:

Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.
-Přidat příspěvek
Jarda Klika: gratulace
Čt - 31. Květen 2012, 08:01
ahoj Huny, super výsledek !! tak hlavně at ti sedne i zbytek sezony !!!
Email: klikabandAntispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.seznamAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cz
Toto je příspěvek č. 869 - Reagovat
nellrs1: Hardcore rough fucking porn videos sex movies redtube
Po - 26. Únor 2024, 02:57
Rough fucking videos porn movies with gross sex bigfuck tv
http://stdslesbiancommunity-rockypointbikerally2015.instakink.com/?nichole-kailey

steve holmes porn accident gay teen porn on iphone gay midet clown porn tim eric awesome show porn star porn hub videos being watched

Email: aq69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9584 - Reagovat
estellexe2: Free porn tube best porn videos from tubes beeg porn
Po - 26. Únor 2024, 10:08
Free shemale porn videos naughty shemale sex movies free
http://brassiere-android-sexy-song.vs-mp3.danexxx.com/?joelle-meredith

gay asion pics porn porn pussy masterbaation porn hub blowjobs free dirty porn vedios family fucked free porn adorable teen girsl movies

Email: vc5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9932 - Reagovat
mistygu8: Sexual pursuit episode 2 mom son sis sub eng tnaflix
Po - 26. Únor 2024, 20:46
25 best onlyfans nude accounts with onlyfans naked girls in
http://vikki.romantic-sms.allproblog.com/?tiffany-tiana

10 min flash porn big blpack girls and porn puppyluv porn gay porn blue mountains part 2 asian teen porn shaved

Email: nk7Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10441 - Reagovat
kathleenlp6: Northern territory national emergency response wikipedia
Út - 27. Únor 2024, 07:29
Biggest free new and old jav database one hq dvd download
http://gay.sxs-sexobabes.alexysexy.com/?presley-julie

watch indian porn videos free 50 porn pictures porn stars most cums free amateur gay porn clips women masturbating porn

Email: jb11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 10972 - Reagovat
maurahs4: Masturbation hd videos jack off movies rubbing dick clips free
St - 28. Únor 2024, 05:11
Scream you will not be heard bdsm torture fetish pornbb
http://cams-toilet-girl.amandahot.com/?victoria-madeline

francois sagat porn older adult free porn hentai porn for free crazy webcam porn porn stars secret

Email: zc7Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12017 - Reagovat
jeaninejv16: Jav xxx porn japanese sex tube javxxx japan hd videos
St - 28. Únor 2024, 08:56
The original gay pornmunity free gay movies and photos gay porn
http://marlenegriggsknope.adablog69.com/?angela-maggie

southpark randy marsh internet porn no sign up porn videos extreme younger porn teens toccara jones porn rural kansas porn

Email: kl60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12185 - Reagovat
millieti60: Small tits videos free porn videos xxx porn movies hot sex
St - 28. Únor 2024, 16:36
Please cum inside me best creampiepilation natalissa free
http://withbig.best-photo.editor.adablog69.com/?alia-katy

free huge breasted polish porn nasty porn from dnemark limewire forum porn lion porn seinfield porn parody clips

Email: zy1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12531 - Reagovat
darrellyl5: Exploring the wide varieties of life in somerset maugham s
St - 28. Únor 2024, 20:20
Pop shotspilation best straight shemale results 2023
http://75yr-photo.sanny-lion.hotblognetwork.com/?amara-elissa

free family porn trailers iphone porn ghettogaggers porn for4 wm ailina joli porn brittany bruke porn

Email: wg16Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12721 - Reagovat
robertly4: The 10 best creampie onlyfans accounts of 2023 the village voice
Čt - 29. Únor 2024, 03:35
Lists of allegedly illegal websites always leak european digital
http://mariiage-fat.ass-porn-pictures.xblognetwork.com/?meredith-payton

porn eskimo clips danielle straub porn film gia michaels porn candice michelle porn clips black teen porn free

Email: bi18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13051 - Reagovat
angelaeh18: Report young teens are stumbling across porn here s how they
Čt - 29. Únor 2024, 18:05
Isexychat enjoy the internet s hottest sex chat for free
http://film-di.moana-pozzi.gratis.allproblog.com/?odalys-taya

a porn website husbands that like porn gold porn hub young indian girk porn tube black boys white older women porn

Email: vs3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13881 - Reagovat
alishaeg18: I took these 22 brutally honest photos of moms to show what
Pá - 1. Březen 2024, 01:25
College porn xxx student sex videos hot dorm girls porn party
http://hilariousphotocaptions-bignipleporn.miyuhot.com/?blanca-nyah

real exgirlfirend porn find porn dvd teen porn files hampter tube porn bach porn

Email: bi2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14413 - Reagovat
amaliaau69: Upskirt voyeur free galleries hot real upskirt content
Pá - 1. Březen 2024, 08:34
How to block pornography on any device step by step guide
http://ver.porno-de.futurama-rauchen.amandahot.com/?blanca-aria

western cowboy porn free lazy town porn videos free ameteaur porn porn girl with star tattoo lady lefs porn

Email: zs11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 14913 - Reagovat
chelseakw6: E teen porn the best young sex tube hottest teen xxx video
Ne - 3. Březen 2024, 06:42
Young ebony porn pics and naked black girls ebonypics
http://kassel-pornoporns.alypics.com/?aliya-andrea

young camp porn best porn movie of 2009 free porn jpgs 1 free porn gallery porn traailers

Email: rv4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15748 - Reagovat
manuelafn4: Can spanking therapy cause more harm than good youtube
Ne - 3. Březen 2024, 10:29
The 17 best websites to sell photos online 2024 shopify
http://nadigai.hotnatalia.com/?dania-mckenna

blond porn star from ok 1990s homemade dog lovers porn suppa head porn old women and young girls porn live action tentecle porn

Email: zt4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15920 - Reagovat
warrenuy69: The 10 best creampie onlyfans accounts of 2023 the village voice
Ne - 3. Březen 2024, 14:24
Top ten hottest onlyfans college girls accounts of 2023 the village voice
http://sheep.android.sexy.prime-jeans.xr.xblognetwork.com/?kaia-taniya

teen porn journey way to young porn movies crocadile porn movies gold porn movies amerika porn

Email: zv6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 16066 - Reagovat
lynettevg16: Free pussy porn videos pussy sex pussy tube pussyspace
Ne - 3. Březen 2024, 21:49
Milf fox best s milfs in hot milf porn movies sex clips
http://18handjob.gigixo.com/?tori-nicole

money teen girls streaming porn porn picture video bobbie billiard porn lingerie ebony porn clips tiavia amateur porn

Email: hq2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 16416 - Reagovat
lesleyxx60: Aurora snow this scene features some interracial anal sex with aurora
Po - 4. Březen 2024, 01:47
Popular videos cartoon porn videos free hentai anime
http://deboraredrose-destinee.titsamateur.com/?kali-kaylyn

kayla kleevage streaming porn free desi porn mazine outdors porn tubes cartoon anime porn galleries porn tube full length

Email: zq18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 16598 - Reagovat
candiceiv5: Sexual pursuit episode 2 mom son sis sub eng tnaflix
Po - 4. Březen 2024, 13:32
18 best vr porn sites full length vr porn and vr sex videos
http://ingolstadt.masquerade.amandahot.com/?miracle-janice

mature series cum porn amateur ass porn voyeurs movies avatar the last air bender porn flexible porn movies girl fluffs guy porn video

Email: xa60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17051 - Reagovat
alicesv16: Vintage 5 070 videos fat mom tube free bbw fat chubby tube porn
Út - 5. Březen 2024, 01:21
Top 10 petite onlyfans hottest petite onlyfans girls 2023
http://howdobedbugslayeggs.amandahot.com/?jazmin-tia

tabu indian actress porn valenttine porn young teen porns nasty porn xxx free asian men porn clips

Email: hx2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17529 - Reagovat
glennavm3: Rhyheim shabazz drills icarus hole raw at naked sword gay porn
Út - 5. Březen 2024, 05:10
Bibby stockholm policy is discriminatory home office report finds
http://intense-porno-xxx-porno.hoterika.com/?naomi-dalia

free dana plato porn free fat porn gallery free is it wrong to watch porn black porn stars redtube widest asses in porn

Email: pd2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17707 - Reagovat
vincentjq11: Spicy big butt tube free big butt booty big fat ass tube porn
Út - 5. Březen 2024, 16:20
13 western theme party ideas for a darn tootin good time
http://pamandersons.energysexy.com/?trista-jakayla

69 free shemale porn loni stream porn truth or darering porn free chris cassidy porn actress curvy naturals xxx porn

Email: nd2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18235 - Reagovat
hazelzf60: Bonds may outperform the s p 500 in 2024 as long term
Út - 5. Březen 2024, 23:41
Ariel the little mermaid hentai cartoon porn videos
http://siksefilm.topheavyamateurs.hotblognetwork.com/?denisse-reilly

porn natural tits here homemade porn tiere porn mario kart porn northern wisconsin porn sites

Email: ft16Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18563 - Reagovat
tamikarj4: Hardcore rough fucking porn videos sex movies redtube
St - 6. Březen 2024, 06:51
Mother was tied up by killer then forced to have sex with her metro
http://real-or.fake-boobs.topanasex.com/?jocelyn-quinn

free midnight isis porn movies porn stories of peeping free porn dowload videos tiny filipino girlfriend porn deutch porn

Email: mb69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18899 - Reagovat
lucileru11: Mimicherries wet pussy fingering xxx onlyfans porn videos
Pá - 8. Březen 2024, 03:14
The 13 best lesbian movies onflix right now marie claire
http://goodquotesforaselfie.alypics.com/?rianna-makena

cum compilation youtube porn best porn you tube free long porn movie download tiny porn thumbs amber ashley porn star

Email: tg3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19864 - Reagovat
bethst1: The hottest xxx french live cams and french cam girls cam4
So - 9. Březen 2024, 00:09
Teen porn videos free college teen sex movies pornhub
http://bf-images.without-dress.topanasex.com/?kaylynn-devon

big tit spanish porn stars xxx porn asain gay ethnic porn porn pics bdsm cell porn long video

Email: ei7Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20860 - Reagovat
tinasu1: Beautiful girl porn videos hot hd xxx movies with sexiest
So - 9. Březen 2024, 11:55
Illegal trade in ai child sex abuse images exposed bbc
http://mast-android-sexy-songs.x.ray-on.pc.amandahot.com/?delaney-yadira

hot girls porn tubes the replacements disney porn cougar iphone porn free porn no registry free female porn stars pictures

Email: si11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21328 - Reagovat
olivekl60: New report reveals truths about how teens engage with
Ne - 10. Březen 2024, 02:17
Granny xxx porn nude older women cunt tube granny cunt tube
http://winkler.xblognetwork.com/?araceli-mya

greek porn galleries upper class porn video porn v hot girls orgams porn chinese cartoon porn

Email: qc11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 22000 - Reagovat
mindyhl18: Videos of women inside locker room at limestone college posted to porn
Ne - 10. Březen 2024, 12:52
Juicy butts xxx anal video with big asses girls page 1
http://booksreadaloudonlinefree.hoterika.com/?jayda-mara

porn star swallows sperm katelin porn pics facebook for porn porn stars under 20 saliormoon porn

Email: ko3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 22486 - Reagovat
Přidání příspěvku
Jméno (nepovinné, ale podpis je vítán):


Email:


Nadpis vaší reakce, téma:


Text (povinné):

Reakce na příspěvek č.
Pokud chcete reagovat přímo na konkrétní příspěvek vložte číslo tohoto příspěvku.
(nebo stačí kliknout na odkaz Reagovat a číslo příspěvku se doplní samo).

Váš email bude ochráněn před spamovými roboty.

Webmaster si vyhrazuje právo nevhodné příspěvky smazat.
To se týká hlavně vulgárních, komerčních, nesmyslných a lživých příspěvků.

Obohaťte své texty o tyto smajlíky:
Www
Opište kód z obrázku A proč jako?
Ptáte se proč opisovat kód z obrázku? Protože, nebýt tohoto kódu měli bychom tu plno nesmyslných příspěvků od spamových robotů, kteří denně procházejí internet a vyplňují samými nesmysly všechny možné formuláře. Jenže u nás narazí. Nedokáží totiž (narozdíl od člověka) přečíst text schovaný v obrázku. Oni ho vidí pouze jako obdelník s neznámým obsahem
     

Sparta Junior

Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893
Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893 24. 06. 2022
sparťanské sportovní oblečení na kolo, fotbal, hokej, atletiku a originální dárkové zboží nejen pro Sparťany najdete ...více

CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol
CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol5. 08. 2021
jedinečný systém zavěšení jízdních kol a koloběžek od Sparta cycling.
Univerzální venkovní stojan pro 7 ...více

Všechny zprávy

Cykloakademie

18.ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
18.ročník  TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic25th March 2024
18. ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
startuje v sobotu 8.června 2024 ve 12:00 hodin ve ...more

Všechny zprávy Sparty B

RSS vlákno (B)

Reakce u článků

lizang2: Kendra wilkinson free nude pics galleries more at babepedia
21 best redhead pornstars flame haired ginger goddesses
https://latin-boy-names-2016-pley.fetish-matters.com/?aleah-meagan
Přidáno 28. 03. 2024 ke článku: Jan Stöhr dojel na 6. místě v druhé etapě OJC z č. Velenic do Kaplice > Reakce
 
Monicanes: ?????????? ??????? ? ?????? 1xbet: ????????? ???? ????? ?? ??????
?????
?? ???? ????????
??? ???

????????? ??????? 1xbet ?? ???????: ????????? ??????????? ??? ????????????? Android

https://www.youtube.com/watch?v=hUpPA9OAXe4
...[zkráceno]
Přidáno 28. 03. 2024 ke článku: VC Hlovovce - obhájí Sparta vítězství? > Reakce

Příspěvky z fóra

Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno
 
Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno

Nejnovější diskusní vlákno:
Kniha hostů - stálé vlákno

Zobrazit všechna vlákna ve fóru