Facebook

Partner - sponzor

Kdo je kdo

Profil: Vojtěch Rakovský

Status Oficiální člen týmu AC Sparta Praha
Narozen 30. 11. -0001 - Po
Kde 
Bydliště 
Záliby 
Kontakt 
.: Chcete vědět více? :.

Nástěnka

Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/23
Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/235. 12. 2023
4.12.2023 projeta stopa Těškov v délce 21 km -Těškov - Holoubkov- Mýto lyžování pěkné
3.12. Ski Strašice -
...více

2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.
2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.24. 06. 2022
Vzhledem k zákonné povinnosti vybírat členské poplatky, prosím všechny členy ACS, kteří mají licenci ČSC o uhrazení
...více

Fanshop AC SPARTA Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,
Fanshop AC SPARTA  Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,5. 10. 2016
Dresy a kraťasy a další oblečení cyklistické Sparty můžete získat přímo přes http://www.sparta-cycling.cz/fanshop
...více

Všechny zprávičky

Kalendář

Tour de Brdy 8.červen 2024 Info
8. Červen 24 - So, 13:00
Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz

Více událostí v kalendáři

Z fotogalerie

1.1. ve 13h startujeme VC Eko komíny a ADS stavby
z Rokycan na Žďár - tradiční závod do vrchu pro cyklisty a běžce o 10 000,- Kč
Fotogalerie - Procházení

SKI areál Těškov - úpravy stop a lyžování termíny závodů
CHODOVAR SKI TOUR 2017 - návrh
11.1.2017 večerní Tříkrálový běh - Těškov volně(10) hromadný Teškov
14.1.2017 Okolo Mariánskolázeňských pramenů
18.1.2017 večerní závod Těškov volně(10) hromadný Teškov
25.1.2017(5.2.) Chodovar Ski večern
Fotogalerie - Procházení

Tour de Brdy 2016
fotogalerie
Fotogalerie - Procházení

Stojí za návštěvu

Sportimage
aktuální sportovní informace
Brdská stopa - info z Brd
aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery
BikeStream
Cyklistický webzine
Penzion - Výhledy na Brdy
Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku.
V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50.
Tomáš Hrubý - Axiory
Portfolio management - Tomáš Hrubý

Více odkazů.





Článek

Sparťan Richard HABERMANN žlutý dvě etapy na RBB Tour a Daniel Mlejnek nejlepší v U23

Sparťan Richard HABERMANN žlutý dvě etapy na RBB Tour a Daniel Mlejnek nejlepší v U23

Po - 22. Květen 2023, 11:52 - roadcycling.cz

Skvělý výkon a vítězství v časovce zajistilo Richardovi žlutý trikot vedoucího závodníka. Team Sparty v druhé etapě držel tempo závodu pod kontrolou a Habermann přidal 4. místo v dojezdu etapy. V 3. kopcovité etapě unikla 10ti členná skupina s naším mladým Danielem Mlejnkem. V polovině závodu se začalo útočit z pelotonu a do čela se dostala 5ti členná skupina favoritů , bohužel bez našeho leadra. Sparťan Daniel Mlejnek dotaženým únikem do cíle získal dres nejlepšího závodníka v kategorii do 23let, což je jeho zatím největší úspěch. Děkujeme za příjemné ubytování a zázemí v hotelu Kasper - Cyklopenzion v Jindřichově Hradci

Šimon Vaníček zužitkoval poslední a nejtěžší etapu RBB Tour k celkovému prvenství

Profilově náročná etapa už předem nahrávala průběžně druhému v pořadí Šimonu Vaníčkovi z ČEZ Cyklo Team Tábor, který tu loni vyhrál vrchařskou soutěž. Naopak Richard Habermann nastupující do poslední etapy ve žlutém nemůže kopce označit za svou doménu. A tyhle předpoklady se potvrdily. Šimon etapu dokonce vyhrál a stal se tak i celkovým vítězem letošní RBB Tour, XXIV. Memoriálu Jiřího Hudínka.
Nakonec to nejlepší. Takže 15,5km okruh s převýšením 227 metrů a to vše 10x. První polovina okruhu převážně do kopce, z 500 metrů nadmořské výšky po 8 km o 200 metrů výš. Pak kaskádovitý sestup a poslední 4 km sešup do cíle.
Ve žlutém se do posledního dějství vydal Richard Habermann z AC Sparta Praha se 14vteřinovým náskokem na Šimona Vaníčka z ČEZ Cyklo Team Tábor, který jel v zeleném nejlepšího v bodovací soutěži, a Rakušana Leopolda z Arbö Radteam Feld am See. Puntíky nejlepšího vrchaře měl na sobě Matěj Vik a bílý nejlepšího v kategorii do 23 let Matyáš Fiala, oba týmoví kolegové Šimona Vaníčka. A i v týmech byl na první pozici ČEZ Cyklo Team Tábor, které v MIXu doplňoval Maximilian Kerl z AŠ Mladá Boleslav.
Hned v prvním okruhu odjelo deset lidí (na snímku), z českých tu byli Matěj Vik a Maximilian Kerl, Dominik Horák (CK Příbram Fany Gastro), Daniel Mlejnek (AC Sparta Praha) a Petr Fiala (Xeelo CT). Po třetím okruhu už měli náskok 3:40 min. V dalším Sparta dokázala odstup stáhnout na 1:30 min.
V 5. kole odpadli z čela Vik a Horák. Po 6. okruhu měla vedoucí osmička k dobru 30 sekund na pět závodníků (na snímku níže) a 2 minuty na dalších pět, mezi nimiž byl i Habermann. Hlavní pole o 28 lidech ztrácelo +3:50. V 7. kole se první dvě skupiny sjely, za nimi jela trojice se žluťákem, peloton měl manko už 5 minut.
V 8. okruhu došlo k zásadní změně, na čele se vykrystalizovala pětice Šimon Vaníček, Hans-Jörg Leopold, Petr Fiala, Patryk Gieracki (Piaseczno) a Michal Rotter (Favorit Brno). Nejbližších šest pronásledovatelů ztrácelo přes 5 minut. Peloton, kde byl i Richard Habermann, měl ztrátu 6 minut a ta do cíle ještě narostla na 7,5 min.
Etapu vyhrál Šimon Vaníček před Petrem Fialou a Patrykem Gierackim. V celkovém pořadí skončil za Šimonem na 2. místě rakouský závodník Hans-Jörg Leopold a třetí Michal Rotter.
Šimon Vaníček pochopitelně udržel i zelený dres, vrchařský jeho kolega Matěj Vik. Bílý nejlepšího mladíka v poslední etapě pro sebe získal Daniel Mlejnek. Týmovou soutěž ovládli Poláci z Luks 3 Piaseczno.
V loňském ročníku Šimon sice vyhrál vrchařskou soutěž, ale v celkovém pořadí byl až 14. Co se změnilo? "Jednoznačně rozhodla lepší časovka, kde jsem tolik neztratil." Původním povoláním je cyklokrosař, ale letos se mu hodně daří na silnici. Co takhle to prohodit? "Přemýšlím o tom, ale zatím to nechávám otevřené."Vítězem druhé etapy RBB Tour je Štěpán Široký. Ve žlutém zůstává Richard Habermann
20.05.2023 | Jiří Vlasák, foto: Pavel Kopecký

Vítězem druhé etapy RBB Tour je Štěpán Široký. Ve žlutém zůstává Richard Habermann

Druhá etapa RBB Tour, XXIV. ročníku Memoriálu Jiřího Hudínka, nebyla profilově tak náročná, jako bude ta zítřejší, ale bojovná byla dost. V průběhu závodu došlo k mnoha únikům, nakonec se ale o etapu utkala necelá třicítka závodníků. Nejrychlejší byl Štěpán Široký z Favoritu Brno. Richard Habermann z AC Sparta Praha udržel žlutý dres, ale Šimon Vaníček z ČEZ Cyklo Team Tábor se mu přiblížil na pouhých čtrnáct sekund.


Už na osmém kilometru odjelo 11 závodníků, ale ve druhém okruhu bylo vše opět pohromadě. V další okruhu spadli nepříjemně dva závodníci, Michal Kollert a Jan Kadaně, druhý jmenovaný skončil v nemocnici, ale naštěstí nic vážného. Ve čtvrtém kole se vydal na sólo akci Polák Miazga z Luks 3 Piaseczno, získal ale jen dvacetisekundový náskok a v pátém okruhu byl opět součástí hlavní skupiny.

Úspěšnější byla trojice Matyáš Fiala (ČEZ Cyklo Team Tábor), Patryk Gieracki (Luks 3 Piaseczno) a Jan Brňák (Cyklotrener Varnsdorf), jedoucí tady v týmu MIX3 (na snímku). Na peloton dokázali najet až 1:50 min. Jenže v osmém okruhu se začalo v hlavním poli dost závodit a jejich náskok vzal za své. V dalším kole se podařilo odjet až na 50 sekund Maximilianu Kerlovi z AŠ Mladá Boleslav, který tu jede v MIX týmu s Táborskými. I jeho ale v dalším okruhu dostihlo hlavní pole, takže se o etapu nakonec spurtovalo z necelé třicítky závodníků.



Spurt vyhrál Štěpán Široký z Favoritu Brno před Šimonem Vaníčkem z ČEZ Cyklo Team Tábor a Petrem Fialou z Xeelo CT, tady jedoucího v MIX3 týmu.

Šimon Vaníček se díky bonifikačním vteřinám i z prémií dostal na 2. místo se stejným časem jako rakouský závodník Hans-Jörg Leopold z Arbö Radteam Feld am See. Na průběžného lídra mu schází 14 sekund.

Šimon zároveň do zítřejší etapy oblékne zelený trikot nejlepšího v bodovací soutěži. Nejlepším vrchařem je po dnešku týmový kolega Vaníčka Matěj Vik a i bílý dres je v držení Táborských. Má ho Matyáš Fiala. Je vidět, že dnešní aktivita týmu ČEZ Cyklo Team Tábor své ovoce přinesla a jezdci AC Sparta Praha budou mít zítra v kopcovité etapě plné nohy práce, aby uhájili dres nejcennější.

Žluté triko totiž zůstalo Richardu Habermannovi: "Poděkování patří celému týmu, odtáhli dvě třetiny závodu. Škoda, že nevyšla etapa, ale žluťák je super. Zítra budou kopce, takže se musíme dobře připravit, abychom ho uhájili."

Úvodní časovku RBB Tour vyhrál Richard Habermann
19.05.2023 | Jiří Vlasák, foto: Pavel Kopecký

Úvodní časovku RBB Tour vyhrál Richard Habermann
Úvodním dějstvím RBB Tour byla časovka jednotlivců. Nejrychleji ji projel Richard Habermann z pražské Sparty před rakouským závodníkem Leopoldem a Šimonem Vaníčkem z ČEZ Cyklo Team Tábor.Do etapáku nakonec nastoupilo 61 cyklistů sdružených v 11 týmech.
Dvanáct zvlněných kilometrů úvodní časovky s pětisetmetrovým štěrkovým úsekem projel Richard Habermann v čase 16:52 a druhého v pořadí Hans-Jörg Leopolda z Arbö RadTeam Feld am See za sebou nechal o 13 sekund. O dalších 11 zaostal na 3. místě Šimon Vaníček z ČEZ Cyklo Team Tábor (na snímku)."Oproti loňsku, kdy jsem dojel v časovce dvanáctý, mám letos nejspíš lepší nohy a taky dost pomohla koza, která loni nebyla," řekl vítěz časovky Richard Habermann (na snímku). "Zítřejší etapa končí jen kousek od domu mých příbuzných, tak bych se samozřejmě rád ukázal."
Richardovi patří tři dresy, pouze bílý pro jezdce do 23 let oblékl Alberto Carlo Monti z Ústeckého Centra Cyklistiky, který v absolutním pořadí obsadil 6. místo.

I v týmech patří prvenství týmu AC Sparta Praha, o 3 vteřiny než Sparta je horší na 2. místě MIX ČEZ Cyklo Team Tábor a Auto Škoda Mladá Boleslav.
Zítra se startuje v 11 hodin v Popelíně a 16,3 km dlouhý okruh přes Horní Olešnou, Zahrádky, Bořetín a Českou Olešnou si dají cyklisté desetkrát.
1
71 CZE 1999 10059648516 HABERMANN Richard AC SPARTA PRAHA ACS
0:16:15
0:00:00
2
21 AUT 1983 10002727401 LEOPOLD Hans-Jörg ARBÖ RADTEAM FELD AM SEE ARF
0:16:28
0:00:13
3
1 CZE 1999 10010966943 VANÍČEK Šimon MIX - ČEZ CYKLO TEAM & AUTO ŠKODA ML. BOL. ČEZ
0:16:39
0:00:24
4
91 CZE 2000 10023561886 ROTTER Michal TJ FAVORIT BRNO FAV
0:16:54
0:00:39
5
66 POL 1999 10015850689 GIERACKI Patryk LUKS 3 PIASECZNO PIA
0:17:07
0:00:52
6
83 CZE 2004 10128808708 * MONTI Alberto Carlo MIX3 - VARNSDORF & ÚSTECKÉ CC & XEELO CT MIX3
0:17:07
0:00:52
7
2 CZE 2003 10092747542 * FIALA Matyáš MIX - ČEZ CYKLO TEAM & AUTO ŠKODA ML. BOL. ČEZ
0:17:08
0:00:53
8
4 CZE 1998 10014825523 BAKUS Tomáš MIX - ČEZ CYKLO TEAM & AUTO ŠKODA ML. BOL. ČEZ
0:17:08
0:00:53
9
28 AUT 1988 10035067908 GERETSCHNIG Martin ARBÖ RADTEAM FELD AM SEE ARF
0:17:08
0:00:53
10
73 CZE 1993 10007503336 RUGOVAC Denis AC SPARTA PRAHA ACS
0:17:12
0:00:57
11
85 CZE 1984 10002885631 KOLLERT Michal MIX3 - VARNSDORF & ÚSTECKÉ CC & XEELO CT MIX3
0:17:13
0:00:58
12
35 POL 2003 10084821026 * BROZYNA Maksymilian TC CHROBRY GŁOGÓW/SCOTT TCC
0:17:24
0:01:09
13
74 CZE 2004 10046427416 * MLEJNEK Daniel AC SPARTA PRAHA ACS
0:17:24
0:01:09
14
72 CZE 1992 10128403833 DVOŘÁK Michal AC SPARTA PRAHA ACS
0:17:32
0:01:17
15

 

Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 18x fotek):

INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2023/RBBtour/ nebo Otevřít procházecí fotogalerii
1-rbb-Daniel-Mlejnek-U-23-3171.jpg
1-rbb-Dvorak-Habermann-3261.jpg
Mlejnek-Cyklopenzion-Kasper.jpg
Motul-Sparta.jpg
Pohar-RBB-.jpg

Vaše reakce:

Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.
-Přidat příspěvek
dorismg5: Kylie minogue says michael hutchencepletely changed her life
Po - 26. Únor 2024, 05:56
Top 20 unbelievable list of celebrity leaked nudes lustfel
http://vantaa-vintporn.danexxx.com/?karly-adrienne

retro erotica porn man porn comics sensetive porn movies grandma nudist porn cartoon disney porn video

Email: cf69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9733 - Reagovat
lesliepp1: I took these 22 brutally honest photos of moms to show what
Po - 26. Únor 2024, 13:10
3d cartoon incest porn family incest cartoon incest videos
http://brianna.beach.worship.celebrityamateur.com/?damaris-martha

maria arnold porn pivtures 100 free hardcore porn like condom falls off in pussy porn yb porn free big ebony dick porn tube

Email: gn6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10084 - Reagovat
sherryrr60: What time is ohio state vs missouri tv schedule streaming info
Po - 26. Únor 2024, 20:19
Sexual violence against tamils in sri lanka wikipedia
http://jaina.a4ktube.com/?karen-jazlyn

best xxx rated porn search engines chainsaw porn hot ass girls porn clean anime porn college home porn

Email: on7Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10426 - Reagovat
annawf3: Top 20 best porn sites 2023 cum in 7 seconds mmac
Po - 26. Únor 2024, 23:58
Goodporn to free porn videos and full hd sex movies
http://androidsexyforeverwallpapersamazon-snake.moesexy.com/?monique-estrella

lois griffin porn vids nikki dial u porn sexy soccer porn free porn teen fantasy schwanz porn gay

Email: tc20Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10618 - Reagovat
casandrado9: 1800s 1900s portraits of native american teen girls show their
Út - 27. Únor 2024, 03:30
Uncensored japanese porn videos by popularity page 1
http://sera.android-sexy-dancer.watch.yoga.tubered69.com/?deasia-izabella

porn star black male marcos steel porn zone 2000 plorn legal issues in internet porn florida gay porn cruise

Email: ye4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10775 - Reagovat
shawnazr3: I took these 22 brutally honest photos of moms to show what
Út - 27. Únor 2024, 14:01
Man searched for indecent images of children on the internet
http://android-sexy-back-white-gown.punks.allproblog.com/?kaelyn-angela

porn donkee alexandra bittencourt porn franky foster porn gasy jujitsu porn porn brunette

Email: cr60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11291 - Reagovat
alexanderrg2: Screaming blonde tied and raped hd porn videos sex movies porn
Út - 27. Únor 2024, 21:25
The hottest brazzers pornstars 1 naked girls online
http://fake.boops-48.gallon.poses.hotnatalia.com/?kennedy-kathleen

slut porn adults britneyspears porn absolutly free simpsons porn jack small dick ponr open crotch panties porn

Email: hc18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11634 - Reagovat
marcmj5: E teen porn the best young sex tube hottest teen xxx video
St - 28. Únor 2024, 01:07
The 10 best creampie onlyfans accounts of 2023 the village
http://beach.wood.very-big-breast.celebrityamateur.com/?brianne-iyana

loose anel porn free jenna haze porn videos blokes giving oral porn teen porn jizz tube porn model vids

Email: bu5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 11815 - Reagovat
helganj1: Videos for kidnapped captured stripped fondled abused
St - 28. Únor 2024, 12:17
Pornhub free xxx porn videos on pornhub watch online in hd
http://sperminefacecream.instakink.com/?amina-anissa

porn of girls under 18 female latina porn stars gay stright porn wife porn movies mirmaid porn

Email: zm5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12338 - Reagovat
phillipsk11: Free xxx porn videos hardcore adult sex movies porno hub
St - 28. Únor 2024, 16:09
Ratchet clank rift apart is a good intro to an old series
http://latina-porn-pictou-n.s.tiktokpornstar.com/?piper-kathleen

dusney porn porn of youn deviant vagina bleeding porn impregnate sister porn free creampie cath porn vids

Email: sj20Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 12515 - Reagovat
georgecc7: Cruising videos sorted by their popularity at the gay porn
Čt - 29. Únor 2024, 03:08
Marylin monroe pornography 1948 cinema of the world
http://sexy-pvc-clothing-barfuck.tiktokpornstar.com/?marley-erin

pink clits porn 50 top porn stars porn teen girls sleepover asian porn video madam search fo porn

Email: ky18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13035 - Reagovat
daisysj5: Chaturbate free adult webcams live sex free sex chat
Čt - 29. Únor 2024, 15:23
10 best patreon adult games 2023 top ranked nsfw games
http://arena.android-sexy.song.en-user.tiktok-pornhub.com/?kiley-anahi

lesbian teachers porn galleries porn tube africa ps3 tubes porn vids free young hard core porn phat black booty ass porn

Email: no11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 13698 - Reagovat
tanyamf11: Rare teen porn xxx young tube young porn tube videos
Čt - 29. Únor 2024, 17:47
18 porn sex teen xxx free porn videos hot sex movies
http://superman-sturgis.harley.davidson.alexysexy.com/?priscilla-jadyn

online porn stars hentai tweens in panties porn llc cast porn who is the youngest porn star florida cole porn

Email: id6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13859 - Reagovat
latashadl3: College porn videos university dorm sex vids worldsex
Čt - 29. Únor 2024, 20:16
Best japanese porn movies xxx videos bang tube videos
http://crystal.free-mobile.porn-pictures.adablog69.com/?madison-melissa

free she male sex porn betty boop cartoons porn sex videos movies porn hard red tube vietnam girls porn dads on boys gay porn

Email: je6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 14040 - Reagovat
hazelan1: Unlimited adult movies online adult porn time adult time
Čt - 29. Únor 2024, 22:45
Lesbian full hd 1080p porn videos free girl on girl sex
http://padosi-unidays.travel-discount.allproblog.com/?jordyn-anita

big boob uk porn sites young sex shocking porn all amateur porn free porn pic of sexy girls young cheerlerader porn

Email: zc11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14203 - Reagovat
louisame3: Jav xxx porn japanese sex tube javxxx japan hd videos
Pá - 1. Březen 2024, 03:31
Hot lattina secretary in a short dress at the office pornhub
http://amateur.latina.wife-maeve.bloglag.com/?ann-essence

hq boys porn twink gay free gay high school porn watch barely legal porn porn star lance porn pink socks

Email: fm4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14550 - Reagovat
gabriellesz3: Male affection a photographic history tour the art of manliness
Pá - 1. Březen 2024, 13:00
Free classified sites backpage replacement new backpage
http://flyingcameraforsale.jsutandy.com/?jaida-annie

amature porn postings distuurbed porn music video drinking horse piss porn big titt porn stars double fucked naked porn sex cartoon

Email: xj3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 15244 - Reagovat
alexandriaou7: Tied up isabella deltore is dominated by kathy anderson
So - 2. Březen 2024, 22:46
Amateur asians pictures of asian girls japanese teens korean porn
http://mientras-tonyats.titsamateur.com/?katrina-audrey

join porn email list how to find illigal porn spanish porn video big natural tit porn sites free black gayman porn video

Email: lj1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15405 - Reagovat
leannejt1: Go for it 1983 teresa orlowski s first pornzog free porn clips
Ne - 3. Březen 2024, 02:30
Porn addiction apps here s the top 1 best porn blocking apps
http://povmoviehenry.sciencehumorposters.dudeporn69.com/?yasmin-jalynn

free balloon knot xxx porn videos free bosnian porn free red hair porn clips porn peer to peer websites amerature porn oil lingere

Email: ie69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 15545 - Reagovat
glendann10: Small tits videos free porn videos xxx porn movies hot sex
Ne - 3. Březen 2024, 06:14
Pornhub s parentpany admits it profited from sex trafficking
http://biker.couple.bangs.danexxx.com/?kiara-aliza

porn star vivid review man fucking animal porn porn oveer wii pure pink porn videos free porn video online bbw black

Email: vo2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15736 - Reagovat
lornarz2: 35 best gay onlyfans accounts featuring hot dudes in 2022
Ne - 3. Březen 2024, 09:59
Rule 34 angie anthro blush dreamworks female fish genitals lips
http://ganderton-blonde-amateur-milf.jsutandy.com/?aniyah-maci

vanessa marcil in porn gay xxx male porn midori and jazmine porn hip hop porn hardest porn site on the internet

Email: yx1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 15898 - Reagovat
mariagp2: Top 10 best onlyfans blowjob girls hot onlyfans bj follows in
Po - 4. Březen 2024, 05:06
Free teen anal virgins young ass porn in hd porndig
http://backstage-providence.hotnatalia.com/?regan-elizabeth

buzzard porn tube free teen porn madison scott hard amateur family porn tube porn star large nipples free insrtions weird porn

Email: mv4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 16730 - Reagovat
jerryqw7: Passionate sex and free xxx passionate porn videos youporn
Út - 5. Březen 2024, 00:52
Free porn japanese uncensored 12 053 hd videos large hd
http://bigspermshot-getyourpicturesframedonline.jsutandy.com/?courtney-keeley

anal quicktime porn free asian mom porn free erotica porn online best porn sharing sites free keri windsor porn

Email: fi16Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17514 - Reagovat
lethaha3: Index of charactercreator film corpus film 20100519 output
Út - 5. Březen 2024, 08:28
Browse thousands of top porn pic galleries on imagefap
http://moodoffimagesforwhatsapp.singlefemales.hotblognetwork.com/?belen-martha

josh warren male nude porn free cherry porn fat slag porn videos free 40 porn galleries nba porn site

Email: fd6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17856 - Reagovat
carmelash9: Sperm 34 731 videos best and free free tube porn videos
Út - 5. Březen 2024, 19:31
Rare teen porn xxx young tube young porn tube videos
http://oldestpersonstillalive.internetgratuitoandroid.jsutandy.com/?asia-kenia

teen porn young couples amateur quictime porn videos online free thais porn forced to be tied up porn porn video free full length

Email: yy6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18374 - Reagovat
mathewnw4: 1800s 1900s portraits of native american teen girls show their
Út - 5. Březen 2024, 23:13
Mommy got boobs milf cravings 02 19 2007 goodporn to
http://candids.feet.porn.danexxx.com/?jazmyne-reese

free porn essex drunk homemade porno porn isabella donnachie porn porn star sex statistics disney princess porn movies

Email: xy60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18545 - Reagovat
ellenrh69: Looking to watch porn in louisiana expect to hand over your id
St - 6. Březen 2024, 02:54
The original gay pornmunity free gay movies and photos gay porn
http://august-ames-fit-homely.tiktok-pornhub.com/?mattie-desiree

free porn download device bondage free uk porn no downloads free amateur porn online free porn no regerstration star treck porn

Email: zb60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18725 - Reagovat
shawnaoq18: Free xxx porn videos hardcore adult sex movies porno hub
St - 6. Březen 2024, 06:24
Pete townshend i am not a paedophile daily mail online
http://porn.nipple-sucking.titsamateur.com/?aileen-jeanette

sai porn star free movies penelope menchacha porn free japanese anime porn videos porn video superman wonder woman porn jobs in toledo ohio

Email: cw69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18882 - Reagovat
jasonzi5: Pornhub categories find your favorite free hardcore porn videos
Čt - 7. Březen 2024, 11:56
Spicy big tits big boobs porn movies big tits tube busty videos
http://worth.android.sexy-songs.za.vip.hotblognetwork.com/?iyanna-mattie

nouvelle rouge porn galleries jetsens porn euro porn women wommen porn images porn movies maid

Email: go2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19209 - Reagovat
angeliquecj11: Rare teen porn xxx young tube young porn tube videos
Čt - 7. Březen 2024, 19:06
Top 19 hottest instagram pornstars accounts 2023 erohut
http://beautifulamateurbreasts.myanmarmodelgirl2016.miyuhot.com/?jaime-yolanda

mobile porn emo wonder women cartoon porn back street black porn 2010 fake miley cyrus porn long grandad porn videos

Email: vs3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19517 - Reagovat
melodyzj7: Videos of women inside locker room at limestone college posted to porn
Pá - 8. Březen 2024, 02:47
Full length free gay porno in awesome quality hd gay tube
http://dragonballkamehasutra.sexjanet.com/?stephanie-miriam

polo porn hot sexy dirty slut brunette porn porn star releases texts on tiger access porn russian porn ravegloryhole

Email: yf2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19846 - Reagovat
rosemarymz10: Sexual pursuit episode 2 mom son sis sub eng tnaflix
Pá - 8. Březen 2024, 16:53
Young porn pics and movies sorted by niches on ergosites porn
http://drone.android-sexy.forever.tab-videos.jsutandy.com/?anika-jena

porn star sarah palin look alike missy blue porn dbz porn video share your free pantyhose video porn big fat old granny porn

Email: ld7Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20521 - Reagovat
marianpi8: The association between loneliness and depression among
So - 9. Březen 2024, 07:49
Pornhub and xvideos will be subject to the same strict eu rules
http://abigale-darling-4you.alexysexy.com/?delilah-denisse

ebony thick ass porn russian young boys porn streaming ebony porn porn teen cross dressers andrew grande porn

Email: tp1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 21144 - Reagovat
angelals4: What time is ohio state vs missouri tv schedule streaming info
So - 9. Březen 2024, 15:02
Us senator ben cardin angry over senate sex tape linked to
http://pages.free-porn.sex.pictures.hoterika.com/?eva-kelsi

blackmail porn cartoon big pussies in porn free extreme porn streaming euro girl porn movies hot agy porn

Email: kg4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21471 - Reagovat
lorriebo11: Cocksure men teach you how to prepare to bottom video
So - 9. Březen 2024, 18:36
Simon rex cutright is better known by his stage name simon rex
http://hotloveimage-beingbicurious.hotblognetwork.com/?anais-marissa

newest dd porn stars hentai lesbo porn videos porn distributor marie janes porn sleep fondling porn

Email: ha2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21648 - Reagovat
ceciliakj6: Looking to watch porn in louisiana expect to hand over your id
Ne - 10. Březen 2024, 01:50
7 standing sex positions that ll make your knees quake yahoo
http://bed.bug.protector-pest.hotblognetwork.com/?reagan-maddison

porn awesome deep troth porn thumbnails and porn average girls free porn asia gerera porn

Email: ij16Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21983 - Reagovat
carolyntb8: Chaturbate free adult webcams live sex free sex chat
Ne - 10. Březen 2024, 08:52
Roleplay sex taboo role play porno videos and sex clips
http://assiniboine-zoo-hours.celebrityamateur.com/?daniella-alissa

yuou porn ben10 porn vidoes high quality porn pics free celeb porn movie torrents downloads top ten porn webcam sites rabbitreviews

Email: tr6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 22318 - Reagovat
Přidání příspěvku
Jméno (nepovinné, ale podpis je vítán):


Email:


Nadpis vaší reakce, téma:


Text (povinné):

Reakce na příspěvek č.
Pokud chcete reagovat přímo na konkrétní příspěvek vložte číslo tohoto příspěvku.
(nebo stačí kliknout na odkaz Reagovat a číslo příspěvku se doplní samo).

Váš email bude ochráněn před spamovými roboty.

Webmaster si vyhrazuje právo nevhodné příspěvky smazat.
To se týká hlavně vulgárních, komerčních, nesmyslných a lživých příspěvků.

Obohaťte své texty o tyto smajlíky:
Www
Opište kód z obrázku A proč jako?
Ptáte se proč opisovat kód z obrázku? Protože, nebýt tohoto kódu měli bychom tu plno nesmyslných příspěvků od spamových robotů, kteří denně procházejí internet a vyplňují samými nesmysly všechny možné formuláře. Jenže u nás narazí. Nedokáží totiž (narozdíl od člověka) přečíst text schovaný v obrázku. Oni ho vidí pouze jako obdelník s neznámým obsahem
     

Sparta Junior

Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893
Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893 24. 06. 2022
sparťanské sportovní oblečení na kolo, fotbal, hokej, atletiku a originální dárkové zboží nejen pro Sparťany najdete ...více

CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol
CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol5. 08. 2021
jedinečný systém zavěšení jízdních kol a koloběžek od Sparta cycling.
Univerzální venkovní stojan pro 7 ...více

Všechny zprávy

Cykloakademie

18.ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
18.ročník  TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic25th March 2024
18. ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
startuje v sobotu 8.června 2024 ve 12:00 hodin ve ...more

Všechny zprávy Sparty B

RSS vlákno (B)

Reakce u článků

normaca5: Jodie gasson porn jodie west jodie sweetin sexy videos
Sweet little cunt a long overdue tribute to cartoonist julie
https://hungr-amor-latin-cupido.fetish-matters.com/?estefania-xiomara
Přidáno 29. 03. 2024 ke článku: 94.ročník Chodské 30. vyhrál Martin Šimurda > Reakce
 
lewisya6: Ancient porn ancient rome ancient greek videos eporner
Naked pics free naked girls nude women xxx photos website
https://0001426-retro-fitness-gym.fetish-matters.net/?nina-tessa
Přidáno 29. 03. 2024 ke článku: Finále Ski areálu Těškov - Cena pivovaru CHODOVAR pro Ondřeje Vodrážku > Reakce

Příspěvky z fóra

Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno
 
Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno

Nejnovější diskusní vlákno:
Kniha hostů - stálé vlákno

Zobrazit všechna vlákna ve fóru